Mi a Zubka?

A Zubka egy egyedülálló állásportál, két rendkívül egyszerű módon is hasznára válhat Önnek.

  • Először is jelentős összeget kereshet ha ismerőseinek állásokat ajánl, majd ha a Zubka megkéri referenciát ad . (Igen, ilyen egyszerű)
  • Másodszor pedig, amennyiben betöltendő pozícióhoz keres munkaerőt, a Zubka segít, hogy a megtalálhassa az Ön számára legmegfelelőbb Jelöltet a hagyományos toborzási módszereknél egyszerűbben, olcsóbban és kevesebb fáradtsággal.
Miért legyen Összekötő?

Hogy kereshetek pénzt azzal, hogy ismerőseimnek állásokat ajánlok?

Ha olyan pozíciót talál a Zubka hirdetőtábláján, mely esetleg valamely ismerősének megfelelő lehet, akkor ajánlja számára! Ez bárki lehet: a testvére, vagy egyéb rokon, volt osztály - vagy munkatárs, bárki, aki megfelelő a pozícióra. Ha az illető meg is kapja az állást, bingo! Öné a sikerdíj.

Amit kap az nem pusztán pénz, hanem egyben egy jóleső érzés is, mivel jót tett barátjával.

Miért legyen Munkaadó?

Ha Ön egy Munkaadó, aki a Zubkán hirdet, akkor állásajánlata a Zubka Összekötők egész táborához eljut. Ez azt jelenti, hogy az összes Jelölt személyes és szakmai ajánlásból származik. Nézze át profiljaikat, hogy láthassa mennyire is illenek a szóban forgó pozícióhoz.

A Zubka nem csak egy gyorsabb módját jelenti a munkaerő felvételnek, hanem egyben egy hagyományos toborzási ügynökség árainak a töredékébe kerül. A Munkaadó megtalálja a tökéletes Jelöltet és az átlagosnál jóval kevesebbe kerül. Szóval...

  • Regisztráljon, mint Zubka Összekötő. Ez csak néhány percet vesz igénybe, és már kezdheti is a keresést.
  • és/vagy legyen Zubka Munkaadó, hogy betöltetlen pozícióira megfelelő Jelölteket kapjon sokkal kisebb sikerdíj ellenében.

Tudjon meg többet arról, hogyan válhat Zubka Összekötővé, nézze meg, hogyan működik a Zubka Munkaadók számára, vagy regisztráljon most.

A sajtóban Természetesen, szerintünk a Zubka egy kitűnő ötlet, de örömmel vesszük tudomásul, hogy nem csak mi gondoljuk így. Olvassa el, miképp vélekednek rólunk a különböző médiák!