Zubka homepage
 
Általános GYIK

1. Mennyibe kerül a Zubkához való csatlakozás?

2. Bárki csatlakozhat?

3. Bizalmasan fogják kezelni az adataimat?

4. Hogyan veszik fel velem a kapcsolatot?

5. Milyen Zubka profilok léteznek?

6. Több profilom is lehet egyszerre?

7. Törölhetem a profilomat?

8. Mit jelent az, hogy "Emlékezz rám ezen a számítógépen"?

Mennyibe kerül a Zubkához való csatlakozás?

A regisztrálás Zubka Összekötőként, vagy Munkaadóként teljesen ingyenes. Munkaadók teljesen ingyen hirdethetnek pozíciókat, melyek közül Összekötőink kedvükre válogathatnak.

Vissza az oldal tetejére

Bárki csatlakozhat?

Igen. Összekötőként történő regisztrációjához kérjük, saját adatait és e-mail címét adja meg, ne a munkahelyit. Munkaadóként céges e-mail címével regisztráljon és adja meg cége pontos adatait. Jelenleg csak a tényleges munkaadók regisztrálhatnak az oldalon, de dolgozunk azon, hogy az ügynökségek is hamarosan igénybe vehessék szolgáltatásainkat.

Vissza az oldal tetejére

Bizalmasan fogják kezelni az adataimat?

A Zubka-tagok adatait bizalmasan kezeljük szerverünkön, és sosem adjuk át harmadik félnek.

Vissza az oldal tetejére

Hogyan veszik fel velem a kapcsolatot?

Ha fel szeretnénk Önnel venni a kapcsolatot, azt a regisztrációkor megadott e-mail címen keresztül tesszük majd meg.

Vissza az oldal tetejére

Milyen Zubka profilok léteznek?

A Zubkához Munkaadóként, vagy Összekötőként csatlakozhat.

Vissza az oldal tetejére

Több profilom is lehet egyszerre?

Magánszemélyként csak egy Zubka-összekötő profilja lehet. Munkaadóként pedig az Önt alkalmazó cég nevében regisztrál.

Vissza az oldal tetejére

Törölhetem a profilomat?

Profilját bármikor törölheti. Írjon nekünk a Kapcsolatfelvétel oldalunkon! Miután profilját törölte, mint Munkaadó, fel nem használt hirdetési keretét nem tudjuk már visszaszolgáltatni Önnek. Ebben az esetben, ha Ön Összekötő, nem fogjuk tudni sikerdíját kifizetni, melyet az Ön által bemutatott Összekötőkért, vagy sikeresen kihelyezett jelöltjeiért kapna.

Vissza az oldal tetejére

Mit jelent az, hogy "Emlékezz rám ezen a számítógépen"?

Ha ezt a jelölőnégyzetet kipipálja, bejelentkezéskor eltárolunk a gépén egy, az e-mail címét tartalmazó "cookie-t". A jelszava NEM kerül tárolásra. Ezzel később bejelentkezésekor időt takarít meg.

Vissza az oldal tetejére